Copyright © 2017 by Rob Nugteren      All Rights reserved    E-Mail: info@sensharderwijk.nl
Omgeving en Natuur
Omgeving
Dit natuurhuisje staat in het Reuzengebergte, aan de voet van een berg in een beschermd natuurgebied. Het genieten begint al tijdens de autorit naar dit kleine dorp Jarkowice met tal van haarspeldbochten, afgewisseld met bospercelen en waanzinnige uitzichtpunten. Als wandelaar, fietser of mountainbiker ben je geneigd om uit te stappen, want je komt onderweg al gemarkeerde routes tegen. Maar niet getreurd, die vind je in het dorp Jarkowice ook. Vanuit het huisje kun je rechtstreeks de natuur in. Als je van stilte houdt, dan zit je goed. Je kunt werkelijk een speld horen vallen en om de buren te spotten heb je een verrekijker nodig.
Natuur
De natuur is dichtbij, zoals zwaluwen in de zomer, die zich nestelen in de nok. Soms zie je wild lopen vanuit de woonkamer en de zonsondergang tussen de toppen van de bergen is adembenemend. Dit huis staat daarom ook op www.natuurhuisje.nl te huur aangeboden.

In de winter word je regelmatig getrakteerd op een witte deken. Skiën lukt meestal wel in het seizoen, Karpacz is een erg gezellige wintersportplaats (+/- 20 minuten rijden). Soms of later in het seizoen kun je uitwijken naar Tsjechië, bijvoorbeeld Mala Upa (+/- 15 minuten rijden) of Pec Pod Sneskou (+/- 30 minuten rijden) voor betere sneeuw.